Translate

9/10/12

Militants - Nou curs amb ganes!

El passat dissabte 6 d'octubre, ens vam reunir tots els militants de la parròquia de sant Pau per tal de començar el curs i presentar-lo. La Mar i el Jordi es van presentar com a responsables de joves i ens van començar a explicar la manera de com podríem treballar, les fonts d'informació i temàtiques al nostre abast, l’acompanyament des consiliaris i la importància de la nostra tasca com a membres del grup de joves.

Al finalitzar la presentació, cada grup va situar-se a la seva sala, tres en total: Roma, Atenes i Colosses, per començar el primer dia de grup de joves. 

En el cas dels més joves, vam iniciar l’elecció del responsable de grup, i van començar, aprofitant l'estona que ens quedava, per plantejar la manera com guardaríem la informació: en un àlbum; també la presentació del primer tema del grup “la importància de l’església en la religió”.

A partir d’aquella posada sobre la taula, es va iniciar el que esperàvem i segurament seria, un grup de joves amb inquietuds i disposats a poder treure el màxim suc possible a un curs que es presentava interessant, tant pels membres que el formen, com per les innumerables preguntes que ens sorgirien, i la manera en com les intentarem respondre, o si més no, crear amb una peça de fruita de cada persona, una increïble macedònia.

Grup de Joves - Sala Antioquia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada